Инфо

15. септембар 2016.15. сеп 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ДЕВИЦА
ЊЕМУ је стварно лако уз све вас које има. ОН не мора ништа да ради. Хрвати тамо нешто лупетају ““ искочи Вулин. За то време, ви у ниском старту чекате реакције из БиХ, и онда наступа ваших пет минута. Полако, али сигурно, и ви постајете експерт за комшијска питања. Овога пута сте у праву, и само наставите у истом маниру, док не стигне још једна забрана реаговања.
ВАГА
Ако је, како сте рекли Саша Јанковић, кандидат Америке и скот њиховог амбасадора у Београду Скота, да нисте ви, случајно или намерно ЊЕГОВ скот. Нешто вас баш протежира у последње време, да не кажемо ““ навија. Чак вам предвиђа други круг председничких избора, нису вам потребни астролози и бабе врачаре. Успех вам је загарантован уз ЊЕГА.
ШКОРПИЈА
Никако вам се не да, да размените коју са ЊИМ о тим мигрантима. Тек што се вратио из Париза, запутио се у Њујорк. И још је поручио да да сте скроз добар лик, али да се не слаже увек са вама. Наравно да вам је то импоновало и дало елена да наставите да мислите у том правцу. И даље се држите по страни када је реч о добросуседским односима. За сада вам добро иде.
СТРЕЛАЦ
Тешко да постоји већа будала од вас. Најгоре је што ви тога нисте свесни. Али, полако, ваљда и за вас има наде, да не кажемо лека. Какав бре рат, какви бакрачи. Коме ћете ви шта да узимате. Седите и покрите се ушима. Нико неће више да ратује за будале као што сте ви и вама слични. Покријте се ушима и у илегалу.
ЈАРАЦ
Како је лепо видети вас да радите свој посао. Штета само што не знате тај проклети енглески језик, па колеги Џонсону из Велике Британије, онако ортачки, руком нудите флашицу воде. Ставрно бре, научите више тај енглески. Бићете још, бог те пита колико, шеф дипломатије и није у реду да се брукате. То што брукате нас, неком другом приликом.
ВОДОЛИЈА
Како вам је драго, просто вам вода иде на уста што се за време вашег мандата десило да онај који нас је назвао шаком јада, добије шаку гласова. Ипак сте ви на истој таласној дужини са победницима комшијских избора. Биће то све цакум пакум, а имате и фрст лејди која може да парира Колинди. На све то, најављује се још једна војна парада. Милина једна, само да нико не пита за председничке изборе.
РИБЕ
За вама је још једна тешка недеља, а пред вама још тежа. Проклетство посла на сваком кораку. Радије бисте били на свадби деценије код Гашићевог сина него на Прајду, али РТС је дражи од свега наведеног. За сваки случај, немојте да се враћате из Њујорка. Нити ће бити државног удара, нити рата, а многи га призивају. Ви сте рођени да померате границе и не тиче се шта би сте ви из „деведесетих“ рекли вама садашњем што сте са Билом и Ћамилом на оно, како се већ каже у нашем народу.
ОВАН
Мало је незгодно када и јесте и нисте. Уме то да створи конфузију међу народом. Сви вас виде као председничког кандидата, сви вас питају да ли хоћете или нећете, а ви у политичком маниру одговорате и остављате простор за ДА. У наредном периоду морате да и званично саопштите своју одлуку. Можда је ситуација таква да овога пута немате право да кажете НЕ.
БИК
Ви сте престали да бројите, али јавност није. И даље вас прозивају и виде као председничког кандидата. Ви се и даље чудите, није вам јасно како сте се нашли у тој причи. Наставите да се правите луди. То код нашег народа пролази феноменално. Шта ће народ да памти када сте се сами нудили и причали о томе да вам је жеља да будете председник Србије. Ко? Ви то рекли? Ма, жајте молим вас...
БЛИЗАНЦИ
Постали сте председник и то какве Републике ““ Чивијашке. Неће вам бити лако да се изборите са нама, али ако ништа друго, барем ћете да нас нацртате. Обећали сте благостање, и то ћемо добити. Када тад, неће нико да нам каже, хоће да нас изненаде. Пред вама су велики изазови и ви ћете умети да се са њима изборите.
РАК
Мало сте се више уживели у анализу српског друштва. Оно јесте да сте стручњак по том питању, али где да нападнете жене што не рађају. Свако ново време, доноси ново бреме. Људи морају да буду спремни на све. Некада су жене рађале са 20, а сада са 30 година. не ради се ту много о комодитету. Ви који сте деценија на власти нисте створили никакве услове за развој наталитета. Размислите мало о томе, као и о чињеници да многи који критију ни сами нису много тога урадили.
ЛАВ
Недеља пред вама је, вероватно, најзначајнија у новијој историји Србије. Постаћете лидер, и то на непосредним изборима, у првом кругу. Борили сте се за тако нешто, желели, уложили, а од недеље нека вам је бог у помоћи. Чим заседнете, проблеми. Странка на ивици цензуса, мало чланова, никакав утицај, председнички избори. Савет: Борите се, па докле стигнете.

ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули Небојшу Стефановића, Војислава Шешеља, Александра Вулина, Сафира Халиловића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Сашу Јанковића, Зорану Михајловић, Марка Сомборца, Славицу Ђукић Дејановић и Драгана Шутановца.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa