23. decembar 2010.23. dec 2010.
PRIGODNOM SVEČANOŠĆU OBELEŽEN 66. ROĐENDAN “GLASA PODRINjA“

PROŠLOST NE OSKRNAVITI, POTOMCIMA PUT UKAZATI

I dok su u oslobođenom Podrinju, 16. decembra 1944. godine, još gruvali topovi, štampan je prvi broj “Glasa Podrinja“. Stvarale su ga generacije ali osnovni moto, prosvećivanje, kulturno napredovanje, rečju hronika života, pod nebom ovog dela Srbije, nije napuštena ni danas, posle preko 3.000 štampanih brojeva.
Temelj je očigledno bio dobar. Izdržao je sve bure i oluje vremena prošlog i doživeo 66 godina. Takva ocena “provejavala“ je i na prigodnoj svečanosti, održanoj prošlog četvrtka u hotelu “Dvor“ u Šapcu, kada je “Glas Podrinja“ ovekovečio značajnu godišnjicu.
- Drago mi je što je “Glas Podrinja“ pozicioniran svih ovih godina, od postojanja do danas, kao ozbiljan štampani medij na našim prostorima. Svakako zaslugu za to imaju osnivači, opštine: Šabac, Vladimirci, Koceljeva i Bogatić, ali i oni koji su ga vodili i stvarali, urednici, novinari i mnogi zaposleni. Takođe, je značajna i čitalačka podrška. “Glas Podrinja“ je postao brend Šapca, odnosno Mačvanskog okruga. I pored toga što smo u periodu tranzicije i suočavamo se sa svetskom ekonomskom krizom, „Glas Podrinja“ pozitivno posluje, naročito u periodu posle sporovedene privatizacije, a ima prostora za unapređenje i postizanje još boljih poslovnih rezultata. Ponosan sam na to, kao i na činjenicu da će “Glas Podrinja“ nadživeti mnoge urednike i vlasnike našeg lista, kaže predsednik Upravnog odbora “Glasa Podrinja“ Slobodan M. Teodorović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa