Info

24. avgust 2017.24. avg 2017.
MEDICINAR SUPER LIGU STARTUJE U ŠAPCU

ODBRANA TRONA OD voŽdovca

Odbranu titule šampiona Srbije rukometašice “Medicinara” počinju u Šapcu. U prvom kolu “medicinarke” gostuju novajliji u ligi, beogradskom “Voždovcu”. Prestoničanke će biti i prvi izazov pred domaćim navijačima Šapčanki, dočekaće u drugom kolu “Junior”. Jake ekipe “Naise” i “Jagodine” stižu u Šabac u četvrtom, odnosno 6. kolu, a gostovanje u Aranđelovcu biće i poslednje kolo prve polusezone. Ponovo će četiri najbolja tima u plej of, ali umesto ligaškog sistema uz prenošenje bodova iz međusobnih duela, na proleće je planiran klasičan plej of po nokaut sistemu. Prvoplasirana i četvrtoplasirana, odnosno drugoplasirana i trećeplasirana ekipa odmeriće snage u dvomeču, a potom bolji ulaze u finale plej ofa. Šampion je ekipa koja prva ostvari dve pobede.
Pripremni period Šapčanki počeo je dobro što se pripremnih duela tiče. Šampionke su, u Jagodini, savladale istoimenog domaćina 34:28 (17:11). U Medicinaru čak pet rukometašica postiglo je isto toliko golova: kapiten Ana Radović, Ana Tomković, Ivana Prijović, Slađana Prelević i Marija Lojpur, Milošević četiri, po dva Ručnov i Atanasković, jedan Vragolić.
Jagodinke će uzvratiti gostovanje u Šapcu 9. septembra, što će biti i generalna proba šampiona Srbije pred prvo kolo Kupa EHF.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa