Info

19. oktobar 2017.19. okt 2017.
SKLADAN TIM ZA NAJBOLjE REZULTATE
ZORKA KERAMIKA NA ŠABAČKOM SAJMU ZAPOŠLjAVANjA

SKLADAN TIM ZA NAJBOLjE REZULTATE

“Ovakvi događaji su od izuzetnog značaja za nas jer nam daju priliku neposrednog kontakta sa kandidatima i veliku mogućnost odabira najboljih za naš tim, jer samo motivisan i zadovoljan tim može da ostavri najbolje rezultate. Verujemo da je formula uspeha u kombinaciji znanja, veština, želje za usavršavanjem i strasti”
Da li zbog poverenja u tradiciju dugu preko četiri decenije, visokog međunarodnog rejtinga, ili dobre brige o radnicima, na juče održanom Sajmu zapošljavanja Šabačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, istaknuto mesto među brojnim poslodavcima pripalo je štandu “Zorka-Keramike”.
-Ovakvi događaji su od izuzetnog značaja za nas jer nam daju priliku neposrednog kontakta sa kandidatima i veliku mogućnost odabira najboljih za naš tim. Prethodnih godina koristili smo Sajam kako bi osvežili i ažurirali HR bazu novim CV-ma, tako da prilikom drugih vidova regrutovanja koristimo te biografije. Ovaj put odabrali smo drugačiji pristup koji podrazumeva bliži kontakt sa kandidatima. Ono što bi posebno istakli je podatak da, iako smo status jedne od vodećih kompanija u proizvodnji keramičkih pločica stekli pre svega zahvaljujući kvalitetu ostvarenom posredstvom stalnog usavršavanja tehnologije i modernizacije procesa proizvodnje, bogatoj ponudi i dizajnu koji prati najsavremenije svetske tokove, smatramo da su ljudi naše najveće bogatstvo – ističe Tijana Obrovac ispred “Zorka -Keramike”.
Shodno ovom uverenju u fabrici koja danas zapošljava preko 200 ljudi, različite obrazovne strukture, smatraju da samo konstantnim ulaganjem u zaposlene mogu ojačati lidersku poziciju, ali i omogućiti dalji rast i razvoj firme.
-Samo motivisan i zadovoljan tim može da ostavri najbolje rezultate. Verujemo da je formula uspeha u kombinaciji znanja, veština, želje za usavršavanjem i strasti. Prilikom zapošljavanja novih radnika neophodno je da prepoznamo ova četiri elemanta, dok je, kasnije na nama da obezbedimo dobru radnu klimu u kojoj će se znanje uvećavati a početna energija rasplamsati. Zbog toga, pored plate i odličnih uslova za rad, naši zaposleni imaju mogućnost stalnog profesionalnog rasta kako preko raznih treninga, ali i zbog činjenice da rade u kompaniji koja posluje u međunarodnim okvirima- objašnjava Tijana Obrovac, i dodaje.
-“Zorka-Keramika” je pre svega firma koja se bavi proizvodnjom, pa nam uglavnom odgovaraju kandidati različitih struktura srednjeg obrazovanja. Naravno da određene pozicije zahtevaju i određene kvalifikacije i stručno znanje (mašinska tehnička služba), a često i prethodno iskustvo, jer procesi u proizvodnji su intenzivni te podrazumevaju brzo reagovanje i efektivan rad. Sa druge strane, ne tako retko imamo priliku da zapošljavamo lica koja nemaju prethodno radno iskustvo na tim poslovima i koja uz adekvatnu obuku ulaze u procese rada. No, ono što nam je najbitnije je da nekom odgovara pozicija na kojoj radi, i da on odgovara poziciji, jer samo tako posao može da se obavlja sa uspehom.
SIGURNI PARTNERI
“Zorka-Keramika” je jedna od vodećih kompanija u proizvodnji keramičkih pločica. Preko 40 godina rada je, kako navode, stvorilo poverenje i partnerski odnos ove firme sa distributerima i kupcima, što predstavlja siguran temelj za budući rad i razvoj, i motivaciju da uvek budu drugačiji i bolji.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa