10. februar 2011.10. feb 2011.
KULTURNI CENTAR

ZVONEĆI KEDRI RUSIJE

Prošlog petka u Velikoj sali predstavljena je „Anasta“, deseta knjiga iz serije „Zvoneći kedri Rusije“, autora Vladimira Megrea
Izdavačka kuća „Zvoneći kedri Srbije“ iz Beograda predstavila je knjige ruskog pisca Vladimira Megrea koje govore o davno zaboravljenoj filozofiji življenja u potpunom skladu sa prirodom na jedan nov način za našu civilizaciju.
- Sve ove knjige govore o nečemu što je davno zaboravljeno, o smislu postojanja, a znamo da je smisao postojanja zapravo jedino ljubav. Bez ljubavi nema ni smisla živeti ““ rekla je Branka Todorović.
Priča počinje 1994. godine na obali reke Ob, usred beskrajnog prostranstva sibirske tajge, gde je preduzetnik Vladimir Megre čuo od dva staraca za zvoneći kedar koga treba poseći. Kedar spada u jedno od najmoćnijih energetskih drveća na zemlji. Prima kosmičku energiju koju po potrebi vraća zemljinom omotaču. Jedno takvo drvo koga Sibirci zovu „zvoneći kedar“ sreće se jednom u petsto do hiljadu godina. Ono ima moć primanja kosmičke energije ali nema mogućnost da je vrati. Poslednjih dvadeset sedam godina svoga života koji dostiže i period do petsto pedeset godina, počinje da zveči moleći ljude da ga poseku kako bi energija koju poseduje ostala na zemlji.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa