14. decembar 2017.14. dec 2017.
USVOJEN DNEVNI RED 19. SEDNICE SKUPŠTINE GRADA
GRADSKO VEĆE GRADA ŠAPCA

USVOJEN DNEVNI RED 19. SEDNICE SKUPŠTINE GRADA

Većnici su razmatrali i usvojili predlog odluke o programskom budžetu grada Šapca za 2018. godinu.
Razmatrani su i usvojeni predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu javnog sektora grada Šapca i Predlog odluke o kadrovskom planu za Gradsku upravu grada Šapca za 2018. godinu.
Na 19. sednici Skupštine grada Šapca razmatraće se i Predlog lokalnog akcionog plana zapošljavanja za grad Šabac za 2018. godinu.
Odbornici će odlučivati i o predlogu pravilnika o postupku od značaja za sprovođenje mera/programa aktivne politike zapošljavanja grada Šapca i Predlogu odluke o zajedničkom izveštavanju i dostavljanju računa za izvršene komunalne i druge usluge.
Većnici su razmatrali i usvojili Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o osnivanju Fondacije za promovisanje demokratskih vrednosti i promovisanje i unapređenje kulture, umetnosti i obrazovanja „Stanislav Vinaver“.
U nastavku 69. sednice Gradskog veća grada Šapca data je saglasnost za pokretanje javnog poziva za upravljanje Informatičko-tehnološkim centrom i predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o finansiranju/sufinansiranju godišnjih programa kojima se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta u gradu Šapcu za 2017. godinu.
Sednica je zakazana za ponedeljek 18. decembar.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa