26. april 2018.26. apr 2018.
TRAG FONDACIJA I DUGA

SUPERSTE

Asocijacija Duga je u saradnji sa Trag fondacijom i Erste bankom organizovala u Centru za Stručno usavršavanje predstavljanje programa Superste. Učesnici na panelu bili su predstavnici udruženja građana, medija, neformalnih grupa kao i panelisti i mentori.
- Predstavljeni su ciljevi programa koji se tiču mladih. Ono što je izuzetno bitno je da Trag fondacija već duže vreme postoji u Srbiji i daju kako udruženjima građana, tako i neformalnim grupama i pojedincima sredstva, kako bi unapredili kvalitet života u različitim oblastima na nivou jednog grada – istakao je Aleksandar Prica, predsednik nevladine organizacije Asocijacija “Duga” koja sarađuje sa Trag fondacijom od 2005. godine, a njihov hostel u Šapcu finansirala je kao socijalno preduzeće 2014. godine.
Ove godine Trag fondacija Superste program radi zajedno sa Erste bankom gde pozivaju neformalne grupe i udruženja građana da se prijave na konkurs za Centrifugu.
-Reč je o inovativnim projektima iz tri oblasti koje mi podržavamo već godinama kroz rad sa Erste bankom. To su umetnost, kultura i obrazovanja. Ove godine želimo da pozovemo sve mlade da se prijave, a idealno bi bilo kada bismo imali dosta prijava iz Šapca – istakla je Neda Šorak, menadžerka komunikacija u Trag fondaciji.

K.J.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa