28. februar 2019.28. feb 2019.
Izabrana nova uprava
BOKS: IZBORNA SKUPŠTINA BK „MAČVA“

Izabrana nova uprava

Mitrić novi predsednik kluba. Jednoglasna podrška 13-članom Upravnom odboru. Primarno finansijsko jačanje kluba i želja za nastupom u ligi sa većinom svojih boraca
Jedan od najstarijih šabačkih sportskih kolektiva Bokserski klub MAČVA dobio je novu klupsku upravu. Jednoglasnom podrškom članova Skupštine kluba izabran je upravni odbor koji će predvoditi novi predsednik Dragan Mitrić, doskorašnji klupski sekretar i čovek koji je dugo u strukturama kluba.
- Hvala članovima Skupštine na podršci i ukazanoj časti. Dugo sam u sportu, boks volim i pratim od detinjstva i želim da ostvarimo nešto vredno pažnje i da MAČVA ponovo bude jedan od vodećih klubova u državi. Mi imamo svoj plan i put, želimo da afirmišemo naše borce kao i do sada i da sve uspehe baziramo na radu naše škole, poznate i priznate i van granica Srbije. Imate poverenje u mene, ja apsolutno u ljude koje sam predložio i smatram da samo zajedno možemo ostvariti sve želje. Bićeno posvećeni, složni i nadam se uspešni – rekao je Mitrić obraćajući se delegatima posle izbora.
Mitrić je predsednik kluba, potpredsednici su dr Dragan Joković i Mileta Stanojlović Meca, a u Odboru su još Mile Radosavljević, koji je i generalni sekretar, potom: Siniša Mitrašinović, Ljubodrag Rosić Pandur, Predrag Stanišić Pegi, Slavko Nikolić, Milan Despotović, Milovan Stepandić, kao i tri člana istog imena Dragan Petrović, Dragan Petrović Trgošped, Dragan Petrović Sire i Dragan Petrović, nekadašnji bokser, a sada direktor kluba. Nadzorni odbor će predvoditi Čedomir Jovanović, a uz njega su članovi Dragomir Matić i Mika Marić, a izabrani su jednoglasno i članovi četiri komisije: Tehničke, Disciplinske, Marketinške i Organizacione.
- Prethodnu godinu je obeležio Semiz Aličić titulom šampiona Evrope, što je veliki podtrek za nas i priznanje za trenera Slobodana Mitrovića koji je sa njim radio prektično od devete godine. Peti smo klub od 30 u Ligi mladih Vojvodine, imamo 12 medalja sa pojedinačnih prvenstava, a svakako da želimo nastup i u Ligi Srbije za klubove. Trenutno tu nastupaju ekipe koje nemaju nijednog svog borca, a to nije interes ni kluba, ni boksa. Želimo da obezbedimo stabilnu finansijsku bazu za nastup u kome će klub činiti naši borci poput: Joksimovića, Aličića, Rapkića, Tomića, Mijailovića, Cvetkovića, uz eventualno jedno ili dva pojačanja – dodao je direktor kluba Dragan Petrović.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa