9. jun 2011.9. jun 2011.
FINALE KVIZA “MISLI GLOBALNO DELUJ LOKALNO“

PUTUJU U CELjE

Pobednici finala kviza “Misli globalno, deluj lokalno“ učenici OŠ “Jevrem Obrenović“ u Šapcu. Pobednici su osvojili nagradno putovanje u Celje
Prošle subote, za konačni trijumf u znanju iz oblasti ekologije nadmetali su se učenici osnovnih škola “Nikolaj Velimirović“ i “Jevrem Obrenović“. U zanimljivom duelu, u kojem su takmičari pokazali odlično znanje, uspešniji su bili predstavnici “Jevremove“ škole, koji su kao pobednici osvojili putovanje u Celje.
Ovo putovanje su im dodelili gradonačelnici Celja i Šapca Bojan Šrot i Miloš Milošević, dok su drugoplasirani nagrađeni jednodnevnom ekskurzijom, prilikom koje će posetiti najvažnije lokacije u našoj opštini.
Kviz “Misli globalno deluj lokalno“ organizovan je u okviru zajedničkog projekta EKOS-a, TV Šapca i Kulturnog centra pod nazivom “Mladi ekolozi“. Ceo program je realizovan pod pokroviteljstvom šabačke Gradske uprave, sa jasnim ciljem podizanja ekološke svesti kod dece uzrasta 11 godina. Ostvarivanje zamisli, počelo u septembru 2010. godine.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa