16. jun 2011.16. jun 2011.
KOŠARKA: LETNjA LIGA

VLADIMIRCI KOBNI ZA ČAČAK

KK “Vladimirci“ - KK “Čačak“ 98:66
Drugi krug takmičenja u letnjoj ligi posle velike pobede tima iz Vladimiraca u Čačku na startu lige, doneo je i u drugom delu izuzetno nadahnutu igru domaćina ali i pravo Brazilsko navijanje i domaćih frenetičnih navijača ali i gostiju iz Čačka. U jednom delu susreta udružili su se navijajući za njeno veličanstvo košarku.
U sali su viđene vedete poput Mijaila Grušanovića i čelnika kluba OKK “Šabac“ što je dodatno upotpunilo veličninu večeri za nezaborav, proteklog petka u sali Posavotamnavske srednje škole. Očigledno rađa se klub koji će biti tvrd orah za sve u srpskoj košarci. Varošica fudbala definitivno postala je jedno od velikih mesta igre pod koševima.
Po rečima svih u klubu nije bilo slabog mesta u timu Vladimiraca a prednjačio je sa pet trojki Srđan Gavrilović. Tako tim iz Vladimiraca nastavlja priču koja imao topao letnji sjaj kojem se kraj i ne nazire.
Na tabeli, „Vladimirci“ dele prvo mesto sa ekipom „Ivanjica“ (po 10 bodova), slede „Čačak“ i šampion „Užice“ sa po 9, „Loznica“ sa 7 i poslednji „Miks“ iz Majura sa 6 osvojenih bodova. U sledećem kolu tim iz Vladimiraca gostuje ekipi Loznice.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa