11. jul 2019.11. jul 2019.
SNS NE ODGOVARA NA POZIVE GLASA PODRINjA

Muk iz Povereništva

Članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke više nedelja organizuju radnim danima proteste protiv gradske vlasti i gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića pod sloganom – Vučiću oslobodi Šabac..
Glas Podrinja je više puta pokušao, što zvaničnim putem, što nezvanično, da stupi u kontakt sa čelnicima Povereništva SNS u Šapcu ne bi li objavili tekst o ovim protestima, s obzirom na to da smo nedeljna novina i da je besmisleno izveštavati sa svakog pojedinačnog prosteta, ali bezuspešno.
Niko iz Povereništva SNS u Šapcu nije udostojio odgovora redakciju novina koje već 75 godina izveštavaju građane Šapca o dešavanjima u našem gradu. Poslednji put smo se zvanično obratili pismom povereništvu SNS u Šapcu pre dve nedelje.
SNS je započeo proteste u Šapcu dan uoči velikog opozicionog mitinga u Beogradu 13. aprila tako što su upali u prostorije Gradske uprave u Istorijskom arhivu gde su i prenoćili. Nedugo posle toga počeli su sa svakodnevnim okupljanjem ispred Gradske uprave u Gospodar Jevremovoj ulici, a protesnu šetnju bi završavali ispred Istorijskog arhiva.
Okupljenima na protestu su se obraćali funkcioneri SNS, kao i direktori javnih preduzeća i ustanova na čijem se čelu nalaze kadrovi ove stranke.

N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa