7. jul 2011.7. jul 2011.
SREDNjA ŠKOLA KOCELjEVA

PUTOVANjE U PROŠLOST

Prošle srede kolektiv Srednje škole iz Koceljeve bio je na jednodnevnoj ekskurziji koja je obuhvatala vožnju po jezeru „Perućac“ kod Bajine Bašte, posetu Višegradu, obilazak manastira Uspenja Presvete Bogorodice u Dobrunu i Tarabića kolibe u Kremni
Srednja škola u Koceljevi, kao i svake godine, organizovala je jednodnevnu ekskurziju za profesore i pomoćno osoblje. Ovoga puta krajnji cilj bila je čuvena ćuprija na Drini u Višegradu.
Tom prilikom, i pored lošeg vremena praćenog kišom, nije izostala ni vožnja brodićem po jezeru „Perućac“ kod Bajine Bašte. Na Drini ćuprija, dobro poznata i iz istoimenog romana Ive Andrića, oduševila je sve svojom postojanošću, a prisutni su imali utisak kao da je vreme stalo kada je ovaj most u pitanju. I dalje stoji u svom kamenom bleštavilu odolevajući zubu vremena.
Druženje se nastavilo uz ručak u etno restoranu „Kruna“ nedaleko od mosta. U prijatnom ambijentu i uz ukusne narodne specijalitete kolektiv Srednje škole priredio je iznenađenje za svoje bivše kolege Vasku Mihailović i Milivoja Pajića kojima su uručeni prikladni pokloni u vidu kompleta knjiga.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa