1. oktobar 2020.1. okt 2020.
Potpisan memorandum  o saradnji
SAOPŠTENjE GRADSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE

Potpisan memorandum o saradnji

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštava da su dana 29.09.2020. godine predstavnici liste ”Aleksandar Vučić – Za našu decu” potpisali memorandum o zajedničkoj saradnji sa predstavnicima liste “Tim za Šabac” - Jelena Milošević.
Nemanja Pajić predsednik pokreta Zapadna Srbija i predstavnici Srpske napredne stranke postigli su dogovor o postizbornoj koaliciji uz visok stepen saglasnosti o svim programskim ciljevima, čije će ostvarenje doprineti ubrzanom razvoju grada Šapca.
Stabilna skupštinska većina koju će u Skupštini grada Šapca činiti Srpska napredna stranka i Zapadna Srbija doprineće stvaranju širokog fronta koji će raditi za dobrobit svih Šapčana.
Pozivamo građane koji mogu da ostvare biračko pravo na mestima na kojima se glasanje ponavlja, da svojim izlaskom na izbore daju doprinos boljoj budućnosti Šapca i pomognu da se okonča izborni proces.
Srpska napredna stranka je već dva puta dobila najveće poverenje Šapčana. Neka tako bude i u subotu, kada ćemo po zatvaranju biračkih mesta konačno proslaviti izbornu pobedu.
Izvor: GO SNS Šabac

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa