Info

22. septembar 2011.22. sep 2011.
PISMO ČITALACA

FALSIFIKOVANA DIPLOMA

Poštovani,
kako sam imala priliku još jutros da pročitam vaš članak o „situaciji“ iz OŠ „Nata Jeličić“, samo sam jedno imala na umu - poslati vam repliku.
Ne mogu reći da me je od svega, naslov najviše pogodio, ali krenimo od njega...
Iz ličnog aspekta, ona je meni naudila više nego sebi... Neko ko je sklon takvim stvarima, teško da će se samo na jednoj prevari zadržati, jer vuk dlaku menja... a ja sam bila kandidat „po meri“. Krenimo ispočetka.
Avgusta 2006. g., posle dve školske godine provedene u toj školi, direktorka me obaveštava da od septembra neću raditi, jer je pronašla diplomiranog kandidata, koji ima prednost u odnosu na mene, koja sam tada bila apsolvent. Kandidat dolazi iz škole u Debrcu. U redu, nisam tu činjenicu lagano primila, jer tako saopštena, krajem avgusta, meni onemogućava pronalaženje novog radnog mesta. No, ništa drugo nisam ni mogla, jer ja sam tad bila apsolvent- sa dva ispita do završetka studija. Direktorka mi tad izlazi u susret rečima da će, ako se ukaže mesto, rado mene pozvati, jer je zadovoljna mojim radom. U redu, drago mi je da sam ostavila pozitivan utisak, i odlazim u nadi za skorim zaposlenjem.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa