22. septembar 2011.22. sep 2011.
OBELEŽEN DAN OPŠTINE KRUPANj

DOSTA ULOŽENO, ALI TREBA VIŠE

Najuspešnijim pojedincima i kolektivima na svečanoj sednici uručene nagrade. U proteklih godinu dana u opštini Krupanj dosta urađeno na izradi projektne dokumentacije, koja je osnov za realizaciju nekih budućih projekata. Najviše uloženo u pretvaranje ulice Maršala Tita u pešačku zonu. Najvažniji zadatak za budućnost rešenje problema kanalizacije u jednom delu Krupnja kao i pitanja klizišta
Tradicionalnom svečanom sednicom na kojoj su pored sumiranja rezultata rada u proteklom periodu uručena priznanja najuspešnijim u prethodnoj godini, prošlog utorka u Krupnju, počelo je obeležavanje Dana opštine. Dešavanja su nastavljena juče, kada je u centru Krupnja održana “Prva ulična trka“, čiji je zvanični promoter bila naša poznata atletičarka Snežana Pajkić.
-Na svečanoj sednici u prisustvu odbornika, saradnika lokalne samouprave i prijatelja Rađevine, dodeljene su plakete i zahvalnice kolektivima i pojedincima koji su se u proteklom periodu najviše zalagali za razvoj i unapređenje života u opštini Krupanj. Sednica je propraćena prigodnim kulturno umetničkim programom koji je organizovala naša biblioteka “Politika“. Drugi deo obeležavanja 21. septembra, Dana opštine, odigrao se u sredu. Preko 200 školaraca u 22 kategorije, učestvovalo je u našoj “Prvoj uličnoj trci“ ““ rekao je predsednik skupštine Krupanj Božidar Isailović.
U godini kada su investicione aktivnosti zbog opšte krize znatno smanjene, u opštini Krupanj se, dosta radilo. Nastavljeno je sa realizacijom započetih projekata, pristupilo se izradi dokumentacije koja će poslužiti kao dobar osnov za budućnost.
- Rad Opštine, grubo rečeno, možemo da podelimo na dva dela. Prvi se odnosi na ono što građani ne vide, na izradu planske dokumentacije koja služi kao priprema za realizaciju bilo kog projekta. Bez nje ne bi mogli da konkurišemo za sredsta kod resornih Ministarstava, ili Evropske unije. Drugi deo, čine kapitalne investicije, odnosno konkretna realizacija projekata ““ kaže zamenik predsednika opštine Krupanj Saša Bogdanović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa