18. mart 2021.18. mar 2021.
Nije sramota diviti se nečijem radu, sramota je prisvajati ga
S A O P Š T E Nj E

Nije sramota diviti se nečijem radu, sramota je prisvajati ga

Pre dve nedelje smo u Šapcu imali zvaničnu posetu postrojenju za prečišćavanje otpadnih voda. Tom prilikom su predstavnici Naled-a istakli njegov značaj za čitavu Srbiju i rekli da je primer za sve ostale gradove.

Ovih dana smo imali priliku da čujemo Aleksandra Pajića koji govori o Regionalnoj deponiji sa najvećim divljenjem, ovog puta možemo samo da potvrdimo ono što je izgovorio. Šabac i Sremska Mitrovica jesu osnivači zajedničke deponije ,,Srem-Mačva’’, Evropska Unija jeste pomogla realizaciju tog projekta. Tačno je da se otpad deponuje na ekološki način i da je cena najniža u Republici Srbiji. Ovim jeste rešen ogroman ekološki problem na najmoderniji način. Međutim ono što ostaje nejasno jeste: KAKVE TO VEZE IMA SA ALEKSANDROM PAJIĆEM?



Da li je to sve o čemu govori uspeo da uradi od oktobra 2020. do marta 2021. ili je ,,samo’’ zaboravio da kaže da je sve o čemu je govorio uradila prethodna Gradska uprava na čelu sa Nebojšom Zelenovićem. Nije sramota pohvaliti prethodnike, naročito ako se uzme u obzir da nelegalne gradske vlasti obilaze Šabac kao ,,park nauke’’ sa neskrivenim divljenjem prema onome što je urađeno, sramota je pripisati sebi zasluge sa kojima nikakve veze nemate, a čiju ste realizaciju opstruisali na svakom koraku.
INFORMATIVNA SLUŽBA ZAJEDNO ZA SRBIJU ŠABAC

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa