1. april 2021.1. apr 2021.
foto: rk vitez

foto: rk vitez

Rvanje

Juniori šampioni

Šampionska i vicešampionska ekipna titula. Jedanaest medalja. Momčilo na pripremama reprezentacije u Poreču
Rvački klub “Vitez” nastupio je sa dvanaest takmičara na Prvenstvu centralne Srbije za juniore i starije pionire u Grčko-rimskom stilu, predvođenih trenerima Ivanom Gladovićem i Nikolom Nikolićem. U konkurenciji juniora osvojeno je ekipno prvo mesto, dok su stariji pioniri bili drugi.

Zlatne medalje su osvojili: Ivana, Momčilo i Uglješa Gajić, Nataša Petrović, Nemanja Gligorić, Marko Savić, Marko Dimitrijević i David Erdeviči, srebrne Jovana Lazić, Luka Matić i Miloš Madžarević, dok je bronzani bio Nikola Lukić.

foto: rk vitez


Organizator takmičenja bio je klub „Zmajevi“ iz Petrovca na Mlavi, mesta koje je i ugostilo najbolje rvače ovog područja.

Šabačke rvače naredni izazov očekuje na međunarodnom turniru „Trofej Jadrana“, gde će odmeriti snage sa takmacima iz regiona, dok Momčila Gajića očekuje nastup u Poreču, gde će učestvovati na juniorskom kampu reprezentacije Srbije između 5. i 14. aprila.

Iz Rvačkog kluba Mladost Pocerski Dobrić dva pionira i dve pionirke. Prvo mesto osvojio je Luka Pajić, a treća mesta: Jovan Jovanović, Jovana Jovanović i Mila Lazarević.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa