15. april 2021.15. apr 2021.
foto: ssš

foto: ssš

PLIVANjE

Ivine dve medalje

Najmlađi članovi Plivačkog kluba „Delfin“ osvojili su dve medalje na „Memorijalu Aleksandra Latinić Šuki“ priređenom na bazenu „11. april“.

Oba odličja na mitingu za najmlađe osvojila je Iva Marjanović. Popela se na najviši stepenik pobedničkog postolja u trci na 50 metara delfin stilom. Bronzanu medalju zaslužila je u nadmetanju na 100 metara istim stilom.

Nastupali su za šabački klub još: Sara Popović, Aleksa Avramović i Stefan Vuković. Sara je u najboljem nastupu bila šesta na 100 metara leđno, Aleksa peti na 100 metara delfin, dok je Stefan bio deseti na 100 metara delfin stilom.

Školsko prvenstvo Srbije
Šabački školarci osvojili su nedavno pet medalja na Republičkom takmičenju u plivanju. Iva Marjanović (OŠ „Nikolaj Velimirović“), osvajač pomenutih medalja, postala je školski šampion Srbije u disciplini 50 metara delfin, Strahinja Lukić (OŠ „Jevrem Obrenović“) je vicešampion na 50 metara kraul. Bronze su zaslužili: Filip Novaković, 50 metara leđno (OŠ „Nikolaj Velimirović“), Uglješa Pavlović, 100 metara delfin (Tehnička škola) i Nađa Gruban, 100 metara prsno (Škola primenjenih umetnosti).

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa