Инфо

15. април 2021.15. апр 2021.
фото: ссш

фото: ссш

ПЛИВАЊЕ

Ивине две медаље

Најмлађи чланови Пливачког клуба „Делфин“ освојили су две медаље на „Меморијалу Александра Латинић Шуки“ приређеном на базену „11. април“.

Оба одличја на митингу за најмлађе освојила је Ива Марјановић. Попела се на највиши степеник победничког постоља у трци на 50 метара делфин стилом. Бронзану медаљу заслужила је у надметању на 100 метара истим стилом.

Наступали су за шабачки клуб још: Сара Поповић, Алекса Аврамовић и Стефан Вуковић. Сара је у најбољем наступу била шеста на 100 метара леђно, Алекса пети на 100 метара делфин, док је Стефан био десети на 100 метара делфин стилом.

Школско првенство Србије
Шабачки школарци освојили су недавно пет медаља на Републичком такмичењу у пливању. Ива Марјановић (ОШ „Николај Велимировић“), освајач поменутих медаља, постала је школски шампион Србије у дисциплини 50 метара делфин, Страхиња Лукић (ОШ „Јеврем Обреновић“) је вицешампион на 50 метара краул. Бронзе су заслужили: Филип Новаковић, 50 метара леђно (ОШ „Николај Велимировић“), Угљеша Павловић, 100 метара делфин (Техничка школа) и Нађа Грубан, 100 метара прсно (Школа примењених уметности).

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa