Info

29. april 2021.29. apr 2021.
Neprijatno iznenađeni
SNS:

Neprijatno iznenađeni

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu neprijatno je iznenađen što je partija Zajedno za Srbiju koju predvodi bivši gradonačelnik Šapca, obeležavanje Dana grada iskoristila tako što je pokušala da ponizi svoje sugrađane. Pritom, licemerno je da ova stranka govori o medijskim slobodama, kada znamo da upravo Nebojša Zelenović, novinare čije mu se izveštavanje ne sviđa naziva “medijskim plaćenim ubicama”.

Na Dan grada Šapca, ovaj novopečeni borac protiv klimatskih promena ne krije bes prema sugrađanima koji su mu otkazali poverenje. Sigurni smo da mu nije prijalo to što je nova gradska vlast Dan grada Šapca obeležila na veličanstven način. Bivši gradonačelnik tako nikada nije umeo, jer je i gradske manifestacije privatizovao.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaslužio je Povelju počasnog građanina Šapca. Tako su želeli naši sugrađani. O tome su se izjasnili na izborima. Više puta. Za razliku od partije Zajedno za Srbiju, Srpska napredna stranka sluša glas naroda. Šapčani su na svojoj koži osetili “demokratiju” partijskih drugova Nebojše Zelenovića i što pre žele da zaborave “ljudska prava” petooktobarskih revolucionara.

Imali ste dvadeset godina da od Šapca napravite Švajcarsku, kako ste obećavali. Umesto toga natovarili ste nam dugove, i država nam sada pomaže da ih vratimo. Da osećate bar malo odgovornosti za štetu koju ste napravili svom gradu, ne biste se oglašavali. Ali jasno je da vi srama nemate i koristite svaki povod, i onaj najlepši, da pokažete koliko ste kivni što ste ostali bez gradskog novca. Jer, radili ste samo za svoje buđelare, a ne za sugrađane. Oslobodili smo se od okupatora, oslobodili smo se i od vas. Živeo Šabac, živela Srbija!
GO SNS Šabac

Najnoviji broj

2. decembar 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa