6. oktobar 2011.6. okt 2011.
RAZGOVOR SA PREDSEDNIKOM OPŠTINE VLADIMIRCI VLADICOM MARKOVIĆEM

SVETLA BUDUĆNOST

Opština Vladimirci ima sijaset urađenih poslova, ali se po rečima čelnog čoveka opštine, u centar pažnje, stavlja banjski turizam za koji je već otkupljeno sedam hektara zemlje, i uz bazen koji se gradi, te brojne aktivnosti oko školskog i ostalih sadržaja život u ovoj opštini čini sve potpunijim.
- Usvojili smo plan upravljanja otpadom na teritoriji opštine Vladimirci te o drugim oblicima učešća građana u ostvarivanju lokalne samouprave. Tu su i odluke o zborovima građana.
Bitan segment je i javna rasprava, te način obaveštavanja javnosti o odražavanju javne rasprave. Tu su i predškolske ustanove, te mreža osnovnih škola na teritoriji opštine.
Mi se trudimo da dodamo u opštinsko veće nove članove. Uz brojna razrešenja i imenovanja dobićemo novog direktora Direkcije za građevinsko zemljište.
- Slobodan Sarić je dao ostavku iz ličnih i profesionalnih razloga, tako da će novi čelni čovek biti Goran Zarić, profesor tehnike i informatike-master iz Belotića. Mi naravno ne sumnjamo da je to pravo rešenje za ovu službu, i sve one poslove koji su bitni za boljitak građana.
Bogat život opštine upotpunjuje san generacija, bazen koji iz dana u dan poprima potpun izgled, u smislu betoniranja i one prve faze za koju su izdvojena značajna sredstva.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa