15. jul 2021.15. jul 2021.
OPŠTINA VLADIMIRCI

Uz znanje i vozački ispit

Školuje se u četvrtom stepenu zvanje ekonomski tehničar i pravno poslovni tehničar po 30 učenika. U trogodišnjim zanimanjima tu su automehaničar, bravar, kuvar, poslatičar po 15 učenika a po rečima direktora Milana Isailovića hit je mašinski tehničar motornih vozila gde će se upisati 30 učenika
I ove godine Posavotamnavska srednja škola sa domom učenika vrši upis polaznika kako iz ove sredine tako i iz tradicionalno, Šapca, Obrenovca i Volujca uz obezbeđen prevoz. Školuje se u četvrtom stepenu zvanje ekonomski tehničar i pravno poslovni tehničar po 30 učenika. U trogodišnjim zanimanjima tu su automehaničar, bravar, kuvar, poslatičar po 15 učenika a po rečima direktora Milana Isailovića hit je mašinski tehničar motornih vozila gde će se upisati 30 učenika:

„Uz sticanje znanja ovde postoji mogućnost i polaganja vozačkog ispita gde uz samo polaganje idu i prva pomoć, lekarsko uverenje i vožnja pošto škola poseduje sopstveno vozilo i kadar koji obučava učenike, buduće vozače. Škola je moderno opremljena u mirnoj sredini gde nije bilo ni incidenata između profesora i učenika. Usled krajnje odgovornog pridržavanja mera nije bilo obolelih u pandemiji Kovid-19. Uz školu imamo i dom učenika gde je mesečni pansion samo 5 300 dinara uz celodnevni nadzor vaspitača koji pomažu učenicima u učenju prolazeći pređeno gradivo. U domu uz prateće sportske terene postoji i TV sala, fitnes (teretana) koje u slobodno vreme učenici mogu koristiti“, zadovoljno je pozvao direktor ove škole zainteresovane da dođu u Vladimirce da dođu po srednjoškolsko znanje.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa