Инфо

15. јул 2021.15. јул 2021.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Уз знање и возачки испит

Школује се у четвртом степену звање економски техничар и правно пословни техничар по 30 ученика. У трогодишњим занимањима ту су аутомеханичар, бравар, кувар, послатичар по 15 ученика а по речима директора Милана Исаиловића хит је машински техничар моторних возила где ће се уписати 30 ученика
И ове године Посавотамнавска средња школа са домом ученика врши упис полазника како из ове средине тако и из традиционално, Шапца, Обреновца и Волујца уз обезбеђен превоз. Школује се у четвртом степену звање економски техничар и правно пословни техничар по 30 ученика. У трогодишњим занимањима ту су аутомеханичар, бравар, кувар, послатичар по 15 ученика а по речима директора Милана Исаиловића хит је машински техничар моторних возила где ће се уписати 30 ученика:

„Уз стицање знања овде постоји могућност и полагања возачког испита где уз само полагање иду и прва помоћ, лекарско уверење и вожња пошто школа поседује сопствено возило и кадар који обучава ученике, будуће возаче. Школа је модерно опремљена у мирној средини где није било ни инцидената између професора и ученика. Услед крајње одговорног придржавања мера није било оболелих у пандемији Ковид-19. Уз школу имамо и дом ученика где је месечни пансион само 5 300 динара уз целодневни надзор васпитача који помажу ученицима у учењу пролазећи пређено градиво. У дому уз пратеће спортске терене постоји и ТВ сала, фитнес (теретана) које у слободно време ученици могу користити“, задовољно је позвао директор ове школе заинтересоване да дођу у Владимирце да дођу по средњошколско знање.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa