22. jul 2021.22. jul 2021.
Maksimalna zaštita najranjivijima
Karavan PUPS u Šapcu

Maksimalna zaštita najranjivijima

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić gostovao je u Šapcu u okviru Karavana „Srbijo, i ovo je Srbija“ koji ova partija organizuje i tom prilikom istakao je da se PUPS zalaže da najranjiviji slojevi društva budu maksimalno zaštićeni.
-Radimo žestoko na podizanju ekonomije i to se vidi ali moramo da radimo i na podizanju društva. Mi smo tu upravo zbog toga, da podižemo društvo. Hoćemo da naše društvo u celini, a pogotovo oni najranjiviji slojevi budu maksimalno zaštićeni - rekao je Krkokabić na skupu u Kulturnom centru.
Kako je saopštila ta stranka, na sastanku je ocenjeno da su predstavnici gradskih i opštinskih odbora PUPS iz Mačvanskog i Kolubarskog okruga spremni za predstojeće izbore na svim nivoima. Izraženo je puno jedinstvo i spremnost da se programska načela PUPS-a dosledno realizuju. Praksa otvorenih vrata za tu stranku nema alternativu.
-Samo zajedno sa građanima u lokalnim sredinama i uz njihovu punu podršku možemo da vučemo praktične i korisne poteze - ocenjeno je na skupu i istaknuto da su gradski i opštinski odbori Mačvanskog i Kolubarskog okruga u potpunosti osposobljeni za predstojeće izborne aktivnosti na svim nivoima.
Okupljenima na radnom skupu u Šapcu okviru Karavana PUPS, osim predsednika partije, obratili su se predsednik IO stranke Hadži Milorad Stošić, predsednik Pokrajinskog odbora i poslanik u Skupštini Vojvodine Miroslav Španović i član IO i predsednik GO Šabac Stevan Matić.
Okupljanju su prisustvovali gradski i opštinski odbori Mačvanskog upravnog okruga – Šabac, Bogatić, Loznica, Vladimirci i Koceljeva i Kolubarskog upravnog okruga – Valjevo, Ub, Mionica i Ljig, kao i članovi najvišeg rukovodstva PUPS, potpredsednica Milena Ćorilić, potpredsednici Krum Vasev i Ilo Mihajlovski, član Izvršnog odbora Dobrosav Janković.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa