Инфо

22. јул 2021.22. јул 2021.
Максимална заштита најрањивијима
Караван ПУПС у Шапцу

Максимална заштита најрањивијима

Председник Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС) Милан Кркобабић гостовао је у Шапцу у оквиру Каравана „Србијо, и ово је Србија“ који ова партија организује и том приликом истакао је да се ПУПС залаже да најрањивији слојеви друштва буду максимално заштићени.
-Радимо жестоко на подизању економије и то се види али морамо да радимо и на подизању друштва. Ми смо ту управо због тога, да подижемо друштво. Хоћемо да наше друштво у целини, а поготово они најрањивији слојеви буду максимално заштићени - рекао је Кркокабић на скупу у Културном центру.
Како је саопштила та странка, на састанку је оцењено да су представници градских и општинских одбора ПУПС из Мачванског и Колубарског округа спремни за предстојеће изборе на свим нивоима. Изражено је пуно јединство и спремност да се програмска начела ПУПС-а доследно реализују. Пракса отворених врата за ту странку нема алтернативу.
-Само заједно са грађанима у локалним срединама и уз њихову пуну подршку можемо да вучемо практичне и корисне потезе - оцењено је на скупу и истакнуто да су градски и општински одбори Мачванског и Колубарског округа у потпуности оспособљени за предстојеће изборне активности на свим нивоима.
Окупљенима на радном скупу у Шапцу оквиру Каравана ПУПС, осим председника партије, обратили су се председник ИО странке Хаџи Милорад Стошић, председник Покрајинског одбора и посланик у Скупштини Војводине Мирослав Шпановић и члан ИО и председник ГО Шабац Стеван Матић.
Окупљању су присуствовали градски и општински одбори Мачванског управног округа – Шабац, Богатић, Лозница, Владимирци и Коцељева и Колубарског управног округа – Ваљево, Уб, Мионица и Љиг, као и чланови највишег руководства ПУПС, потпредседница Милена Ћорилић, потпредседници Крум Васев и Ило Михајловски, члан Извршног одбора Добросав Јанковић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa