29. jul 2021.29. jul 2021.
Finiš priprema
FUDBAL: FK MAČVA

Finiš priprema

Četiri priprmena duela, osam igrača konstatno starteri. Oproštaj od Zlatibora pobedom nad Bačkom. U subotu meč protiv Radničkog. Savić zadovoljan učinjenim. Dobanovci 7. avgusta
Kroz dve subote u Šapcu će gostovati Budućnost iz Dobanovaca, što će biti start Mačve u Prvoj ligi Srbije, a pre toga, u subotu koja nas očekuje prva, Šapčani će protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice, kolega iz ranga, imati poslednji pripremni meč pred start sezone. Na Zlatiboru su odigrane dve utakmice, uz jedan duel u Ivanjici i prvi od svih pripremnih duela, u Bijeljini.

-U poslednjoj utakmici se osetio umor, očekivani na pripremama, ali mislim da možemo biti u globalu zadovoljni pripremama. Radili smo dobro, nismo uvek bili u kompletnom stastavu. Bilo je grešaka, moramo da radimo na detaljima, ali verujem da ćemo izgledati sasvim dobro kada dođe prvenstvo što je i najvažnije – rekao je Boris Savić, trener Mačve.

Trener Savić je pružio priliku velikom broju igrača, ali nije mnogo kombinovao, bar kada govorimo o startnoj postavi, u sva četiri duela. Osam igrača je počinjalo u Bijeljini, Ivanjici i na Zlatiboru, te je očekivano da budu oslonac tima i u sezoni.

Standardan na golu bio je novi golman Šapčana Strahinja Manojlović, pridošlica iz Zvijezde 09. Kristijan Tojčić (takođe pojačanje iz Zvijezde), Miroljub Pešić i Aleksandar Popović su bili bedem defanzive, u vezi su svoje mesto imali uvek Đorđe Belić, povratnik sa pozajmice iz Loznice i kapiten Miloš Adamović. Redovan je bio i Nemanja Stevanović, odnosno letošnja akvizicija u napadu Savo Arambašić. Po tri duela su započinjali: Sladojević, Subotić, Trimanović, Mladen Samurović, kao i Bodi Ange.

Podsećamo, Mačva je remizirala 1:1, protiv Radnika u Bijeljini i protiv Loznice, izgubila je od Javora 1:0 i savladala Bačku 2:1. Četiri gola su postigli, redom: Pešić, Belić, Panić i Arambašić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa