19. avgust 2021.19. avg 2021.
novi trofej za 2008. godište: foto VK Šabac (FB)

novi trofej za 2008. godište: foto VK Šabac (FB)

VATERPOLO: VIVALDI KUP

Nastavak dominacije

Jedinstveno vaterpolo takmičenje u Srbiji Vivaldi kup, u svom letnjem izdanju doneo je četiri dobra meča i nastavak dominacije već znane i čuvene generacije igrača rođenih 2008. godine i kasnije.
Na nadmetanju koje četiri puta godišnje okuplja ekipe sastavljene od igrača uzrasta do 13 godina, dakle svake naredne godine nastupa nova generacija, letnje izdanje okupilo je dve šabačke ekipe Šabac i Savu, potom obrenovački Tent i novosadsku Vojvodinu.

Dva kluba zvučnijeg imena nisu imala problema izborivši rutinske pobede u polufinalima, da bi u interesantnom finalu, Šabac ipak nastavio niz bez poraza i rezultatom 8:6 osvojio trofej i medalje. U borbi za bronzu Obrenovac je savladao momke iz Save. Za najboljg igrača proglašen je Luka Savatić, vaterpolista Šapca, dok je njegov na golu Vojvodine Luka Maksimović zaslužio trofej najboljeg čuvara mreže

Uz medalje za drugoplasirane i trećeplasirane, zahvalnice svima za učešće i pakete sponzora, deo tradicije je i da svi učesnici dobiju CD sa čuvenom kompozicijom „Četiri godišnja doba“ Andonia Vivaldija.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa