27. oktobar 2011.27. okt 2011.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA “ZAPAD“

NA ZAPADU NIŠTA NOVO

FK “JEDINSTVO-PUTEVI“ - FK „MAČVA“ 3:2 (1:1
Užice, 23.10.2011.godine. Gradski stadion. Gledalaca 2.500. Glavni sudija: Široki Zoran (Smederevo). Pomoćne sudije: Obradović Žarko (Valjevo) i Radosavljević Darko (Kragujevac). Strelci: 0:1 12. minut B.Živanović, 1:1 44. minut Tošić (jedanaesterac), 2:1 49. minut Milivojević, 2:2 58. minut Gavrić, 3:2 88. minut Tošić. Žuti kartoni: Pejović Filip u 36. minutu, Radovanović Ivan u 45. minutu, Tarabić Dejan u 45. minutu, Đukanović Nenad u 78. minutu (FK “Mačva“), Neoričić Stefan u 30. minutu, Milivojević Miloš u 53. minutu, Marjanović Marko u 84. minutu i Tošić Nemanja u 90. minutu (FK “Jedinstvo-Putevi“).
Radukić, Lujanović (od 62. minuta Ristivojević), Đukanović, A. Radovanović (od 65. minuta Zarić), Pejović, I. Radovanović, Milutinović, Samurović, B. Živanović, (od 79. minuta Vuković) Gavrić.
Marinković, Marković (od 45. minuta Savić), Luković, Neoričić (od 46. minuta Mudrinić), Žunić, Živković, Vasić, Nikitović, Milivojević (od 51. minuta Marjanović) Tošić.
Ovo je bila prva utakmica između glavnih konkurenata za prvo mesto u ovom prvenstvu. FK “Mačva“ je mogla da nastupi u najjačem sastavu, jer praktično nije bilo povređenih ni kažnjenih igrača. Slično je bilo i u ekipi FK “Jedinstva-Putevi“.
Utakmica je odigrana u divnom ambijentu novoizgrađenog Gradskog stadiona u Užicu, na kome inače FK “Jedinstvo-Putevi“ ne igraju. Sama utakmica je protekla u dosta kvalitetnoj igri oba tima, u kojoj su se domaći igrači pokazali kao stabilnija i ekipa koja je svesna svojih kvaliteta i nedostataka i prve zna da iskoristi, a druge uspešno sakriva.
Sigurno je da će tokom ove nedelje i posle zaključenja lista biti mnogo komentara same utakmice, a pogotovo suđenja, kao i pobedonosnog gola domaćih za koje odgovornost snosi golman Radukić. Pre nego što se bilo šta kaže za ovog mladića treba prvo poći od činjenice da je on doneo FK “Mačvi“ dva boda u Beloševcu i spasao dva boda šabačkom klubu u prethodnom kolu protiv FK “Sloge“ iz Petrovca kada je u poslednjih deset minuta utakmice u tri navrata u situaciji “jedan na jedan“ izašao kao pobednik. Ovo je dovoljno. Ostalih utakmica ne treba ni da se sećamo.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa