23. septembar 2021.23. sep 2021.
Novi kreveti za intenzivnu i poluintenzivnu
DONACIJA MINISTARSTVA OPŠTOJ BOLNICI

Novi kreveti za intenzivnu i poluintenzivnu

Dodatni kontigent od 10 kreveta “Eleganca 2“, koji su stigli tokom nedelje, kao i 20 kreveta -“Eleganca 1“, koji su isporučeni počekom prošlog meseca, su modeli savremenih bolničkih kreveta svetski poznatog proizvođača Linet iz Češke republike
U okviru projekta „Hitan odgovor Republike Srbije na KOVID -19“, koji sprovodi Ministarstvo zdravlja uz podršku Međunarodne banka za obnovu i razvoj, Opšta bolnica Šabac je dobila ukupno 30 modernih bolničkih kreveta.

Dodatni kontigent od 10 kreveta “Eleganca 2“, koji su stigli tokom nedelje, kao i 20 kreveta -“Eleganca 1“, koji su isporučeni počekom prošlog meseca, su modeli savremenih bolničkih kreveta svetski poznatog proizvođača Linet iz Češke republike.

Kreveti su dizajnirani u skladu sa najvišim sigurnosnim standradima koje nalaže zdravstvena nega, praktični, funkcionalno prilagodljivi jednostavnim korišćenjem komandi kontrolnog panela. Opremljeni su specijalnim medicinskim dušecima sa atni-dekubitalnim svojstvima i ostalom dodatnom opremenom.

S obzirom na sofisticirana svojstva i namenu, kreveti su raspoređeni na odeljenjima sa jedinicama intenzivne i poluintenzivne nege.
Zahvaljujući ovoj nabavci posredstvom Ministarstva zdravalja, računajući broj kreveta ranije nabavljenih iz donacija, skoro dve trećine posteljnog fonda je zamenjeno modernim bolničkim krevetima koji su u funkciji kvaliteta nege i komfora za pacijente koje se leče u našoj ustanovi.
Opšta bolnica Šabac

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa