21. oktobar 2021.21. okt 2021.
Završetak radova do kraja juna 2022.
Radovi na postavljanju optičke telekomunikacione mreže

Završetak radova do kraja juna 2022.

Radovi na postavljanju nove optičke telekomunikacione mreže. Projekat finansira Telekom Srbija u saradnji sa kompanijom Huawei. Vrednost više od 6,5 miliona evra. Završetak radova do kraja juna 2022.
U Šapcu u toku su radovi na postavljanju nove optičke telekomunikacione mreže koju finansira Telekom Srbija u saradnji sa kompanijom Huawei, čija je vrednost više od 6,5 miliona evra. Kako je najavljeno uz gradsko područje mreža će biti postavljena u prigradskim naseljima i nekim od sela na teritoriji Šapca.

Završetak planiranih radova očekuje se do kraja juna 2022. godine, te iz Telekoma poručuju da će građanima biti dostupna najpovoljnija usluga po najpristupačnijim cenama


-Ovo je velika dobrobit za sve naše sugrađane, jer ćemo imati mogućnost priključenja na optičku mrežu, a samim tim i mogućnost HD televizijskih kanala, a pre svega, brzog i sigurnog interneta. Na ovaj način Šapčani mogu da uhvate korak sa vremenom u eri digitalnih tehnologija. Telekom, kao državna institucija, je ovu saradnju nudila gradu i ranije, kako bismo bili među prvih pet u Srbiji, ali nažalost, to se nije dogodilo, te smo sada sa velikom zadovoljstvom prihvatili - rekao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.

Završetak planiranih radova očekuje se do kraja juna 2022. godine, te iz Telekoma poručuju da će građanima biti dostupna najpovoljnija usluga po najpristupačnijim cenama.

-Telekom Srbija kao odgovorna kompanija koja je posvećena dobrobiti građana i svojih korisnika nastavlja u tom maniru i u Šapcu. Zahvaljujući Gradskoj upravi koja je bila spremna da odgovori na sve zahteve Telekoma kao investitora i kompanije Huawei kao izvođača radova potrudiće se da optika stigne do svakog korisnika u gradu sa brzinama koje su u ovom delu Evrope, do sada bile nemoguće. Iako je bilo kašnjenja to će biti nadoknađeno, te će gradsko jezgro do kraja godine biti pokriveno. Najpovoljnija, najpristupačnija i cena i kvalitet za naše sugrađane - naveo je narodni poslanik dr Boban Birmančević.
M. Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa