2. decembar 2021.2. dec 2021.
Asfaltirana  Drinska ulica
Majur

Asfaltirana Drinska ulica

Građani Drinske ulice obratili su se mesnoj zajednici za realizaciju ovog posla. Savet mesne zajednice je prihvatio njihovu inicijativu i uz pomoć grada, koji uspešno sarađuje sa svojom državom ovo je i realizovao na obostrano zadovoljstvo
Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, obišao prošlog četvrtka radove na uređenju Drinske ulice u Majuru. Radi se o 650 metara ulice koja je posle dužeg vremena asfaltirana, a u njoj živi 45 domaćinstava.

- Želimo da stvorimo iste uslove za život građana u selu i gradu. Nastavljamo danas sa tom aktivnošću u Majuru. Asfaltirana je Drinska ulica, kao deo naših aktivnosti na asfaltiranju seoskih ulica u ukupnoj dužini od 60 kilometara. Sredstva za ovaj značajan posao obezbedili smo zajedničkim ulaganjem meštana i grada. Ukupno devet miliona dinara. Slede radovi na “ulepšavanju” ove ulice, postavljanjem svega što je potrebno na asfalt, koji dolazi do svake kuće, poručio je između ostalog većem broju prisutnih meštana, prezadovoljnih učinjenim. Zadovoljstvo je kažu veće imajući u vidu da su ovo dugo očekivali.

- Građani Drinske ulice obratili su se mesnoj zajednici za realizaciju ovog posla. Savet mesne zajednice je prihvatio njihovu inicijativu i uz pomoć grada, koji uspešno sarađuje sa svojom državom ovo je i realizovao na obostrano zadovoljstvo, istakao je predsednik mesne zajednice Majur Ivan Nešković, nabrajajući i više drugih uspešnih aktivnosti od značaja za život građana u ovom selu.
Svoje divljenje urađenim nije skrivao ni Igor Maksimović, jedan od stanovnika ove ulice.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa