24. februar 2022.24. feb 2022.
KK M015 (foto: IG KK M015)

KK M015 (foto: IG KK M015)

KOŠARKA: PRL „ZAPAD“

Izazov u Plani

Derbi meč druog kola plej ofa Prve regionalne lige „Zapad“ šabački M015 je podigrao protiv Jagodine juče i u trenutku kada zakljuujemo ovaj tekst ne znamo rezultat, no samo pobeda je čuvala realne izglede u borbi za titulu sa odličnim Kragujevčanima. Jagodinci su klub sa najvećom tradicijom i uspesima u konkurenciji kakvu sada imaju, no u Šapcu je domaćin bio favorit.

Osim učinkom, Radnički 1950 i M015 su se izdvojili i kvalitetom, te bi međusobni okršaji mogli dati konačan odgovor ko će slaviti plasman u Drugu ligu na kraju sezone. Prvi od dva okršaja Šapčana i Kragujevčana se bliži, zakazan je za prvi martovski vikend, međutim ovdašnju ekipu očekuje još jedan izazov, gostovanje u Velikoj Plani.

Ekipa Plane je polovično počela plej of. Najpre ih je Ivanjica „počistila“ na njihovom parketu sa 30 poena razlike, da bi ono što ih je odvelo do plej ofa demonstrirali u Loznici gde su iznenadili domaću ekipu. Plani je domaći parket veliki adut i do meča sa Ivanjicom, imali samo jedan poraz na njemu, od Radničkog. U globalu, kao i većina drugih timova u plej ofu, nema realne šanse da se bori za šampionski pehar i rasterećeno može da napravi problem onima koji te šanse imaju. Ivanjica nije uspela da parira Radničkom i Kragujevac je još na maksimalnom učinku, a svakako će nulu među porazima sačuvati i protiv Loznice koja je najmanje pokazala u prva dva kola.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa