17. mart 2022.17. mar 2022.
Fotografija:  Jadranko Gubelić

Fotografija: Jadranko Gubelić

PROMOCIJA KNjIGE

Psihoterapijski rolerkoster

Integrativna art psihoterapija, Porodična terapija, Snovi, Adaptacije ličnosti, Asertivnost, Psihodrama, Dramaterapija i Psihoterapija i duhovnost
Promocija knjige Psihoterapijski rolerkoster autorke Mirjane Vasić održana je 14. februara u Centru za stručno usavršavanje u Šapcu. Mirjana Vasić je rođ. u Šapcu gde je završila osnovnu školu i Gimnaziju.

Nakon toga, svoje školovanje nastavlja u Novom Sadu, gde na Filozofskom fakultetu stiče zvanje dipl. psiholog a zatim i zvanje specijalista iz oblasti psihoterapije. Savez psihoterapeuta Srbije joj izdaje i nacionalni sertifikat za psihoterapiju.

Fotografija:
Jadranko Gubelić


O knjizi Psihoterapijski rolerkoster su govorili Biljana Drobnjak, master pedagog i pedagoški savetnik kao i gosti iz Beograda : Vlajko Panović klinički psiholog spec. med. psihologije i Antonio Aras dipl. teolog i psihodramski terapeut pod supervizijom.

U knjizi su između ostalog obrađene sledeće teme: Integrativna art psihoterapija, Porodična terapija, Snovi, Adaptacije ličnosti, Asertivnost, Psihodrama, Dramaterapija i Psihoterapija i duhovnost. Promocija je bila veoma posećena i uspešna.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa