17. mart 2022.17. mar 2022.
Ljubica Ivković u meču protiv Mladosti (NP)

Ljubica Ivković u meču protiv Mladosti (NP)

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Zadovoljstvo uprkos porazu

Bekament je u ovom trenutku prvi favorit za titulu u Srbiji. Ipak, nekompletna i već dovoljno mlada ekipa Medicinara nije uspela da sačuva odličan niz bez poraza, ali je uspela da čitav duel bude u meču i sve iznenadi načinom na koji se suprotstavila favoritu. Mnogi su strahovali od umora i emotivnog pražnjenja posle sjajne igre u Kupu, ali je to dalo polet Medicinaru i malo sreće je nedostajalo za veliko iznenađenje.

-Ponosna sam na svoj tim. Volimo duele sa jakima da se odmerimo, vidimo gde smo. Protiv najjačeg smo igrali odlično, uspeli da se vratimo iz teških situacija, te iako trud nije nagrađen kroz bodove, nemam zamerke na trud i pristup svojih devojaka. Ovo je naš put kojim želimo da napredujemo i ciljamo uspeh već u narednom duelu – ističe Sandra Kolaković, trener Mediicnara.

Medicinar - Bekament BB 28:29 (16:15)
Hala Zorka. Gledalaca: 400. Sudije: Kovač (K. Mitrovica) i Milosavljević (Zvečani). Sedmerci: mdc 9(8); Bekament 2(1) Isključenj: Medicinar 10; Bekame 12 minuta.
MEDICINAR: Obrenović 2, Kojić 1, Radović 4, Radukić, Tomković 4(1), Cvejić (5 odbrana), Cvetinović, Vasić 7(5), Krstić 6(2), Rakić 1, Ivković 3, Glišić (7 odbrana).
BEKAMENT: Mitrović, Radojičić 5, Perković 2, Stepanović 6, Stanojlović 1, Anić, Petrović 3, Malenović 1, Simić (17 odbrana), Ankić, Rajović 2, Agatunović 2, Kocić 7 (1), Nićiforović, Mančić./antrfile]

Vojvodina je jedan od najvažnijih mečeva u sezoni. Vojvdina se može okarakterisati kao kvalitetna i vrlo nepredvidljiva ekipa. Novosađanke su posle lošeg starta, nažalost baš u Šapcu pokazale potencijal tokom jeseni, a nedavno su nadigrale van svih očekivanja Jagodinu, branioca titule, istovremeno na kontu imaju brojne poraze i njih u plej of igri drži samo dobar niz u ostatku sezone. Jasno je koliko je pobeda i njima važna.

-Mogu da čestitiam saigračicama na svemu što su pokazale od početka godine i sve dobro što uradimo je naša snaga za svaki naredni trening. Vratili smo se u borbu za plej of, pobedili rivale koje smo morali da savladamo, nadigrali u Kupu dve odlične ekipe i uprkos svim problemima, sa mnogo samopouzdanja ulazimou nastavak sezone. Cilj u Novom Sadu je pobeda, ne samo zato što je neophodna u plej of borbi, već i zbog toga što smo uverene da može da slavimo i uzvratimo Vojvodini za pobedu u Šapcu gde nismo bile na svom nivou – naglasila je krilni igrač Ljubica Ivković.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa