11. april 2024.11. apr 2024.
Ponovo Partizan u polufinalu: M. Dakić

Ponovo Partizan u polufinalu: M. Dakić

RUKOMET: SUPER LIGA

Partizan kao sudbina

Nova serija protiv Partizana. Najčešći rival u prethodne dve sezone. Ovaj put prednost domaćeg terena Šapčanima, Partizan u usponu forme
Poraz od Dinama mogao je biti i remi, čak i pobeda. Možemo reći da je Pančevo zasluženo slavilo, ali svakako ovaj ishod nije imao značajan efekat. Metaloplastika je igrala u kombinovanom sastavu, a Dinamo je pobedom Partizana nad Dubočicom izgubio priliku da izbegne Vojvodinu u polufinalu plej ofa.

Šapčane očekuje serija protiv Partizana, ponovo. Partizan od proleća je Partizan kakav je rukvodstvo želelo na startu sezone, mnogo bolji nego tokom jeseni, a podsećamo da su imali ambiciju da ugroze Vojvodinu. Metaloplastika je iza sebe ostavila odličnu sezonu, ali kruna će biti plasman u finale plej ofa. Na domaćem terenu samo se Vojvodina spasla poraza i dovoljno je da za Partizan Zorka ostane neosvojiva i biće finale, no zadatak nije ni najmanje lagan.



-Partizan je mnogo bolji nego tokom jeseni, potpuno su se stabilizovali i polufinale će biti vrlo neizvesno, u svakom meču. Koliko se mi njih pribojavamo, toliko i oni nas, znam da oba tima žele u finale plej ofa. Prvi cilj je da svi budu spremni i da najjačim snagama krenemo u polufinale – rekao je nedavno Vladan Matić, strateg šabačke ekipe.

Matić je nekada igrao u Partizanu, a kao trener plavih najčešće igra protiv Partizana u prethodne dve sezone. Prvenstvo, Kup, prijateljski turniri. Ove godine su domaćini uvek slavili, prethodne gosti uspešniji, a sezonama u nizu svaki duel je neizvestan. Dok u ovom polufinalu favorita nema, u drugom je apsolutni Vojvodina. Prvi dueli su 20/21. aprila, sedam dana kasnije su drugi mečevi, eventualni treći 2. maja.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa