Info

25. april 2024.25. apr 2024.
U. Pavlović (foto: MP Eliksir)

U. Pavlović (foto: MP Eliksir)

RUKOMET: SUPER LIGA – PLEJ OF (M)

Prva meč lopta

U privih 30 minuta činilo se sve kao već viđeno u prethodnoj sezoni. Partizan je igrao bolje, sigurnije, otupeo oštricu napada Metaloplastike, stekao i plus šest u jednom trenutku, 11:5. Metaloplastika se delimično vratila do pauze, a onda u nastavku pokazala zbog čega je bila ispred osvajača Kupa. Samo deset minuta po početku drugog dela domaći su preuzeli i vođstvo 21:20 i mnogo ubedljiviju psihološku prednost. Tačka na meč je stavljena nakon serije 5:0 od 50. do 55. minuta.

M. Dodić (foto: MP Eliksir)


-Nismo se snašli na početku. Najvažnije je da nismo stali, već smo verovali u sebe. Veliko hvala publici koja je bila snažan vetar u leđa da dođemo do preokreta i zasluženo slavimo. Želimo pobedu 2:0 u seriji, moramo ispraviti greške iz prvog poluvremena i biti a nivo u drugog u celom meču na Banjici – rekao je prvotimac Mateja Dodić.

U. Simić (foto: MP Eliksir)


Plava ekipa je rasterećenija u drugom meču, pritisak je na domaćnu. Ove sezone je tradicija na strani domaćih ekipa u duelima ovih klubova, no plej of je ipak nešto drugo.

M’plastika Eliksir – Partizan
32:27 (13:15)
Hala Zorka. Gledalaca: 1.500. Sudije: Trivković i Milosavljević (Beška). Sedmerci: Metaloplastika 1 (1), Partizan 5 (3). Isključenja: Metaloplastika 12 , Partizan 10 minuta. Diskvalifikacija: Domagoj Alilović (Metaloplastika) u 30. minutu.
METALOPLASTIKA: Pavlović, Dodić 5, Alilović 2, Mirković 3, F. Milovanović 1, I. Milovanović, Gavašelišvili, Arsić (14 odbrana), Damjanović 1 , U. Pavlović 4, Brajović 3, Jovanović 4, Papović, Petrović, Simić 6, Dakić 3.
PARTIZAN: Markatatos, Jović 1, Petrović, Šotić 3, Barjaktarović, Marjanović 1 (9 odbrana), Kojadinović 5 (1), Zečević 4 (1), Arsenić, Mićić 3, Obradović 4, Popović 3, Peštić 1, Lazić, Šaponjić 2, Kovačević.


Dinamo je bilo na korak od senzacije u Novom Sadu. Vojvodina, već viđena u finalu, pobedila je tek nakon sedmeraca, što svedoči da će i oni do finala morati uz više muke nego što je bilo ko očekivao.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa