25. april 2024.25. apr 2024.
T. Vasić

T. Vasić

RUKOMET: PLEJ OF (Ž) (subota, 18:00)

Zvezda prejaka

Medicinar nije pronašao način da se suprotstavi favorizovanom i pre svega raspoloženom domaćinu. Od starta je Zvezda preuzela sve konce igre i ubedljivu prednost stvorila na početku. Za vrlo ubedljiv trijumf pobrinula se golmanka Đilas na golu Zvezde koja je zabeležila 18 odbrana. Kako je meč bio lišen rezultatske tenzije, tako su i Veličković, Simić, Stamenić i Garović bile raspoložene. Jovanović i Radić u Medicinaru jedine su često nalazile put do mreže Zvezde.

N. Radić (foto: Super liga – fb strana)


Zvezda je favorit i u drugom meču. Šapčanke su bez pritiska opšteg utiska, ali imaju cilj da poprave utisak iz prvog duela.

-Mnogo puta ove sezone smo pokazali da možemo više i bolje i to je cilj. Zvezda je favorit, ali mi ćemo, pred našim navijačima učiniti sve da pokažemo više i ukoliko bude moguće produžimo seriju – rekao je trener Nenad Tešić.

C. Zvezda – Medicinar 41:23 (20:10)
Beograd. Gledalaca: 300. Sedmerci: Crvena zvezda 3(2), Medicinar 9(6). Isključenja: Crvena zvezda 14, Medicinar 10 minuta.
C. ZVEZDA: Ninković, Stamenić 7, Majkić 5, Savić 1, Ristić, Glušica, Andrić, Petković, Petković, Vidić 2, Stamenković 1, Aćimović, Simić 7, Kačarević, Veličković 7, Mančić 1, Garović 7.
MEDICINAR: Jovanović 7, Ilić, Lukić, Radić 5, Vasić 1, Gezović, Vasić, Cvejić, Cvijanović, Blagojević 4, Stević 1, Dragosavljević, Madnić, Rakić 3, Vuksanović.


U jedinom duelu ove sezone u Šapcu, Medicinar je iznenadio pobedivši vrlo zasluženo Zvezdu i taj nastup bio je jedan od najboljih plavo-belih ove sezone. Meč je odigran 3. novembra i o snazi Zvezde govori to da je to bio poslednji poraz Beograđanki u sezoni do sada. Usledilo je deset kola u kojima su samo jednom igrale neršeno, devet puta pobedile, osvojivši, u međuvremenu i Kup.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa