4. april 2024.4. apr 2024.
T. Mandić protiv Napretka

T. Mandić protiv Napretka

TAMARA MANDIĆ, ŽRK MEDICINAR

Ponosna na tim

Plasman u pelj of veliki uspeh, posebno nakon svih problema. Rezultat za ponos kluba, grada i navijača. Protiv Zvezde bez pritiska
Medicinar je uspeo, izborio je plej of, iako je to malo ko očekivao pre starta sezone. Iskoristio je sve svoje prilike, zabeležio mladi tim neočekivane pobede i kao nagrada za sve stiglo je mesto među četiri najbolja tima.

Iz godine u godinu Medicinar u sezonu ulazi sa sve mlađim timom i najveći teret je na leđima po godinama mladih, ali opet po mogućnostima i okolnostima iskusnih rukometašicama. Zajedništvo je najveća snaga šabačke ekipe i fanatična borbenost, naglašava jedna iz plejade mladih nosilaca igre Tamara Mandić.

Plasman među četiri je prevazišao proklamovane ambicije pre starta.
-Ostvarili smo veliki uspeh i ne samo da sam zadovoljna, već i ponosna na svoj tim. Od prvog kola postoje problemi s povredama, virusima, izostancima. Pred svaku utakmicu neko je bio van stroja, a najčešće po nekoliko rukometašica. Trudili smo se da ne mislimo o tome i da snage koje imamo maksimalno iskoristimo.

Duel protiv Napretka bio je prilika da se pred domaćom publikom proslavi plasman u doigravanje.

-Izuzetno teška utakmica. Znale smo šta pobeda donosi, ali i Napredak igra mnogo bolje nego tokom jeseni i morali smo da pokažemo da umemo da se izborimo s pritiskom. Uspele smo da prevaziđemo sve probleme i kada je bilo najvažnije rešimo meč.

Veliki uspeh mladog tima: ŽRK Medicinar 23/24


Sledi serija protiv Crvene Zvezde, prvog favorita za titulu.
-Jasno je da su favoriti, da je kvalitet na njihovoj strani, ali mi nemamo nameru da statiramo u polufinalu. Pokazali smo tokom jeseni da možemo protiv njih. Pritisak je na njima, a mi moramo da u utakmice uđemo bez straha i borimo se fanatično, videćemo šta će nam to doneti.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa