24. mart 2022.24. mar 2022.
Novo igralište u Vukošiću
OPŠTINA VLADIMIRCI BRINE O MLADIMA

Novo igralište u Vukošiću

“Lepo je videti decu na novom igralištu sa svojim učiteljima Milinkom Trifunović i Vesnom Lazarević koji brinu o dolazećim naraštajima. Opština je pomogla novčano, a selo se pobrinulo za radove da bi uglavnom najmlađi mogli uživati u sportu”, rekao je predsednik Goran Zarić
Lokalna samouprava Opštine Vladimirci brigu o mladim naraštajima konkretizuje urađenim igralištima za male sportove, poput onog u Pejinoviću gde je odbojka dobila svoj prostor a sada se i Vukošić našao na mapi sportskih potencijala opštine. Novoizgrađeno igralište će biti mesto gde će se mladi i ostali okupljati uz uglavnom fudbal slabost svih. Posećujući igralište kao novu atrakciju u okviru škole, predsednik opštine Goran Zarić i čelni čovek skupštine opštine Rade Kovačević nisu krili zadovoljstvo:

-Lepo je videti decu na novom igralištu sa svojim učiteljima Milinkom Trifunović i Vesnom Lazarević koji brinu o dolazećim naraštajima. Opština je pomogla novčano a selo se pobrinulo za radove da bi uglavnom najmlađi mogli uživati u sportu, rekao je predsednik Goran Zarić.

Predsednik SO Rade Kovačević je izrekao svoje zadovoljstvo viđenim:
-Ulaganje u mlade i sportske aktivnosti uvek se višestruko isplati. Kapa dole i žiteljima sela na urađenom poslu, rekao je Kovačević.

Trud i rad uz pomoć opštine formula je da se ide u korak želji da mlađi naraštaji ostanu na selu


Učitelj Milinko Trifunović okružen decom je zadovoljno zborio:
-Ovo je ostvarena želja svih pa i prethodnih učitelja Slavka i Svetlane Veličković. Naravno i svih onih koji sada pohađaju školu ali i generacija pre njih, reči su popularnog uče.

Odbornik Mileta Jeličić je istakao pomoć Lokalne samouprave ali i radni učinak roditelja školaraca ali i meštana:
-Eto napravili smo i korak dalje u čemu nas je opština ispoštovala. Zahvalni smo im ali i odzivu meštana pa se zajedno možemo dičiti ovim terenom, reči su odbornika.

A među onima koji su sa osmehom na licu dočekali na novom terenu da se lopta zakotrlja bio je i Nenad Kosanić:
-Samo moja familija je dala sedam nadnica da sanjano dosanjamo, moram da naglasim da imamo i dve omladinske nadnice, jer narodski sloga kuću gradi, rekao je vredni mladi čovek.

Trud i rad uz pomoć opštine formula je da se ide u korak želji da mlađi naraštaji ostanu na selu.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa