24. mart 2022.24. mar 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Kompleks otvorenih terena u OŠ u Mišaru

Vredna donacija humanog sugrađanina

OŠ “Jevrem Obrenović” u Mišaru pohađa 49 učenika nižih razreda osnovne škole. Jedno je od sedam izdvojenih odeljenja ove škole. Radove je finansirao preduzetnik Rade Nikolić
U toku su radovi na asfaltiranju sportskog terena u Osnovnoj školi “Jevrem Obrenović” u Mišaru. Tom prilikom školu je posetio gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić.

-Ovde se odvijaju veliki radovi na uređenju školskog dvorišta koji će trajati još nekoliko dana. Do sada je urađeno fudbalsko i rukometno igralište, treba da se uradi deo košarkaškog terena, staze na ulasku u školu, da se posadi trava. Ovo će biti kompleks otvorenih terena koji će biti za sve meštane Mišara a pre svega za učenike ove škole - rekao je dr Aleksandar Pajić i dodao

-Sa svojim privrednicima možemo mnogo toga da napravimo. Preduzeće gospodina Nikolića, koji je sve ovo investirao je u mnogome pomoglo da Mišarska škola izgleda savremeno i moderno. Grad Šabac je u prethodnoj godini uložio sredstva da se kupi novi kotao na pelet, da se zameni stolarija na školi. Škola je uradila projekte koji su predati Ministarstvu i očekujemo sredstva za fasadu i novi krov na školi kako bi imali uslove dostojne savrenemom obliku obrazovanja.

Radove je finansirao preduzetnik Rade Nikolić koji je u dogovoru sa Gradskom upravom realizovao ovaj projekat.

-Očekujem da u narednih 15 dana radovi u potpunosti budu završeni. Pohađao sam ovu školu četiri godine i dugogodišnja želja mi je da ovo uradim.

OŠ “Jevrem Obrenović” na Mišaru pohađa 49 učenika nižih razreda osnovne škole i jedno je od sedam izdvojenih odeljenja ove škole.

- Verujem da će radovi koji su u toku doprineti povećanju upisanih učenika u ovu školu narednih godina. Ovo će biti najbolji kompleks sportskih terena na otvorenom prostoru u našoj, a verujem i drugim školama - poručio je direktor OŠ “Jevrem Obrenović” Duško Bojić.
Ž.P.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa