24. mart 2022.24. mar 2022.
Sećanje na Janka Katića
TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE VLADIMIRCI

Sećanje na Janka Katića

U nastojanju turističke organizacije da učini što sadržajniju ponudu svojih aktivnosti žiteljima opštine, brojnim gostima ali i da se ponešto nauči protekle subote u Domu boraca viđena je monodrama Milovana Vitezovića „Mudri i junački vojvoda Janko Katić“:

-Poseta je bila značajna, ali nas je prijatno iznenadilo interesovanje mladih i njihovo oduševljenje monodramom koji je u svom stilu doneo glumac Aleksandar Dunić.

-Bilo je zadovoljstvo gledati mlade kako upijaju svaku reč. Imamo nameru animirati škole da svi mladi koji žele više saznati pogledaju subote pred nama u novoj monodrami posvećenoj velikom Milošu Obrenoviću, najavio je novo uživanje u priči nadarenog glumca Aleksandra Dunića, rekao je direktor TO Vladimirici Ivan Pakić.

Najbolja pozivnica da se u subotu 26. marta zainteresovani okupe u Domu boraca u 19:00 časova kada počinje monodrama o Milošu Velikom. Svi se nadaju novom spektaklu i spoznaja mladih o prošlosti kao najava brojnih iznenađenja koja slede u režiji TO Opštine Vladimirci.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa