7. april 2022.7. apr 2022.
Foto: Galeb

Foto: Galeb

PROJEKAT LIDERI GENERACIJE

Prvo plaćeno zaposlenje u kompaniji Galeb

Kompanija Galeb organizuje projekat zapošljavanja Lideri generacije namenjen studentima završnih godina viših škola i fakulteta, bez radnog iskustva. Kandidatima nudimo plaćeno zaposlenje u trajanju od 6 meseci, uz pojedinačan rad sa stručnim mentorom tokom čitavog trajanja projekta. Nakon isteka perioda od 6 meseci, najboljima nudimo mogućnost da ostanu u našoj kompaniji i nastave sa razvojem u oblastima koje ih interesuju.

Projekat podrazumeva prolazak kroz 5 krugova selekcije:
1) Slanje biografije
2) Online testiranje
3) Razgovor sa HR-om
4) Studija slučaja u timu
5) Razgovor sa direktorom kompanije

Prijave za projekat su otvorene do 10. aprila i možete ih pronaći na sajtu: lidergeneracije.rs/konkurs, a samo zaposlenje počinje 15. jula.

Buduće kolege imaju mogućnost da u mnoštvu sektora odaberu onaj u kome žele da započnu svoju karijeru, a nakon 3 meseca imaju priliku da promene poziciju ili sektor ukoliko se u prvobitnom nisu pronašli.

Sektori u kojima se kandidati mogu oprobati su: prodaja, finansije, marketing, dizajn, HR, IT, proizvodnja, logistika, nabavka, kontrola kvaliteta, tehnička priprema, razvoj, inženjering, tehnička podrška, PR.

O samom projektu detaljnije se možete upoznati na sajtu liderigeneracije.rs ili Instagram profilu @lidergeneracije, a sa kompanijom Galeb na sajtu galeb.com i Instagram profilu @galeb_group.
Na tebi je samo da želiš da poletiš sa nama!

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa