19. maj 2022.19. maj 2022.
Foto: Mačva Info

Foto: Mačva Info

DRUGI TRKAČKI DAN NA HIPODROMU U BOGATIĆU

Debi „galopskih beba“

Prvi put ove godine u Srbiji startovali dvogodci, a u trci dana, kategorije jedan, nazvanoj „Majski sastanak“ pobedio Iron Boy
„Majski sastanak“, trka četvorogodih i starijih konja pripala je Iron Boy.Ovo grlo je u Bogatiću, protekle nedelje na drugom trkačkom danu potvrdilo formu ispoljenu na nedavnom nastupu na hipodromu u Šapcu za Uskrs i ponovo prvo prošlo kroz cilj. Vlasništvo je Zvonka Krajčinovića, a u sedlu je bio Aleksandar Šašić.
Druga na cilju bila je Varena Storm, a treći Tajson.

U prvoj trci ovog dana, po prvi put ove godine u Srbiji na hipodromu u Bogatiću, nastupili su dvogodci. Bilo ih je šest u start mašini, a u maniru sigurno u trci koja je ponela naziv „Mladost“, pobedila je Quick Angel, Branislava Rakića sa Milanom Konkoljem u sedlu. Drugo je bilo grlo Sauron, a treća Best Lady.

U Memorijalu Muje Pajića, koji je potom usledio ( Handikap tri za trogoda i starija grla na 1.400 metara) pobedu je odnelo grlo Carlos Mascimentoergele Surčin sa aspirantom Milanom Nikolićem. Druga je bila Turbina, a treće mesto osvojio je Fangio.

Treća trka nosila je naziv DPS Klas grup Klenje, a nastupilo je osam konja. ( Četvorogodci i stariji bez pobede u Grup i Listed trkama na 1.400 metara ). Pobedila je Pietraia, vlasnika Rajka Jevremovića sa Rizvanom Sakićem u sedlu. Drugo mesto zauzeo je Turn me on, a treće Waslavi.

U narednoj trci „Mačva“ u kojoj su nastupili trogodci bez plasmana u Grup i Listed trkama na 1.600 metara pobedio je Betmen, vlasnika Adnana Muratovića sa Goranom Mešetovićem. Drugo i treće mesto u „mrtvoj“ završnici trke podelili su Packman Bel i Colorado.
Lj.Đ.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa