8. decembar 2011.8. dec 2011.
IZGRADNjA MINI HIDROELEKTRANA U LjUBOVIJI

VELIKA RAZVOJNA ŠANSA

Na konto izgradnje mini hidroelektrana, u budžet opštine Ljubovija slilo se više od dvadeset miliona dinara. Za sada, sklopljeno 24 ugovora sa investitorima. Za nova ulaganja slobodno još deset lokacija
Razvojna šansa opštine Ljubovija, po svemu sudeći leži u izgradnji mini hidroelektrana. Do sada je potpisano 24 ugovora za izgradnju ovakvih postrojenja. Na konto avansa, postojeći investitori su u lokalnu kasu do sada uplatili više od dvadeset miliona dinara.
- Na proleće očekujemo da će krenuti izgradnja mini hidrocentrala na području opštine Ljubovija. Ugovori su potpisani. Avans uplaćen. Insistiranjem na uplaćivanju određenih sredstava pre početka gradnje, smo želeli da obezbedimo ozbiljnost investitora, odnosno da se osiguramo da će radovi biti završeni u određenom roku. Ukoliko se ti rokovi budu poštovali, opština će sa početkom proizvodnje avans svima vratiti, u suprotnom ova sredstava ostaju u opštinskom budžetu. Za sada smo na ovaj način prihodovali više od dvadeset miliona dinara. Ta sredstva su upotrebljena za realizaciju investicija koje bi trebalo da doprinesu kvalitetnijem životu u našoj opštini ““ kaže predsednik opštine Ljubovija Milovan Kovačević.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa