14. jul 2022.14. jul 2022.
Foto: Ljubovija.info

Foto: Ljubovija.info

Održana 21. Drinska regata u Ljuboviji

Ljubovija je u proteklog vikenda bila centar najvećeg događaja u regionu. Interesovanje za 21. međunarodnu Drinsku regatu bilo je veće nego ikada, te se i ove godine okupilo desetine hiljada učesnika na vodi, kao i posetilaca na koncertima. Organizator je opština Ljubovija sa svojom Turističkom organizacijom i rafting klubom.

Koncerti dobro pozanatih pevačkih imena upotpunili su program. Na stadionu FK „Drina“ u petak je nastupila Lepa Brena. Nakon spusta Drinom u subotu od Rogačice do Ljubovije, plovidbe u dužini od 40 kilometara, vojničkog pasulja u Gornjoj Trešnjici i fenomenalnog provoda na vodi, zabava se nastavila i ovog puta na stadionu, a koncerte su održali Toni Cetinski i Dejan Petrović- Big bend.

Foto: Ljubovija.info


Foto: Ljubovija.info


Foto: Ljubovija.info


Foto: Ljubovija.info


U okviru programa „Dani drinske regate“ pripremljen je bogat sadržaj. Niz sportskih takmičenja u fudbalu, odbojci, šahu, stonom tenisu i košarci pripremio je Sportski savez opštine Ljubovija. Takmičenja su počela 27. juna, a završila se planinarskim pohodom u organizaciji Planinarskog kluba „Tornička Bobija“ u nedelju, 10. jula.

Turistička organizacija opštine Ljubovija potrudila se da obogati i program za najmlađe posetioce. Tako su u petak i subotu 8. i 9. jula na ulicama Ljubovije defilovali „UV dance“ animatori koji su zabavljali mališane uz klovnove, ples i animaciju.

Foto: Ljubovija.info


Kako kažu u Ljuboviji, ko je jednom poseti - uvek joj se vraća. Drinska regata se još jednom pokazala kao prvi korak ka širem otkrivanju svih lepota Drine, Bobije i područja ovog dela Srbije.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa