11. avgust 2022.11. avg 2022.
TK Mladost Prnjavor (foto: D. V.)

TK Mladost Prnjavor (foto: D. V.)

TENIS: KAMP ZLATIBOR 2022.

Najuspešniji Prnjavorci

Teniski klub „Mladost“ Prnjavor proglašen je najuspešnijim timom na kampu belog sporta organizovanom na Zlatiboru. Prnjavorci su dobili zlatne medalje, pakete loptica, a pojedinačno priznanje za najboljeg trenera na Kampu poneo je Dejan Vasić, predsednik kluba i trener Mladosti. Njemu je uručena plaketa za unapređivanje tenisa i doprinosu razvoja ovog sporta u Srbiji.

Organizator takmičenja je o pobedniku odlučivao na osnovu rezultata u mečevima, ali i po zalaganju na treninzima, drugim aktivnostima, poput savladavanja poligona. Kako je ocenio Nadzorni odbor TSS igrači iz Prnjavora bili su primer drugarima iz ostalih klubova po spremnosti, borbenosti, disciplini, ponašanju na terenu i van njega.

-Imajući u vidu da su ostali klubovi iz većih gradova ovo je velika nagrada klub iz Prnjavora. Ponosan sam na igrače, čast mi je što imam priliku da zajedno sa njima živim ovako lepe trenutke, najbitnije od prvog dana bilo mi je da svi budemo zdravi da bi mogli da damo svoj maksimum na terenu. Čestitao bih pre svega svim učesnicima bila nam je čast i zadovoljstvo upoznati nove prijatelje,razmeniti iskustva i učiti nešto novo. Nije bilo lako na visokoj temperaturi, ono što je veoma bitno jeste da smo se razumeli u svakom trenutku. Visokom disciplinom, radom, trudom i ogromnom željom zaslužili smo sreću u nekim trenucima i na kraju se isplatilo tako da najveću zaslugu pripisujem igračima. Ova Zlatna medalja je velika čast za naše mesto, drago mi je što smo uspeli ovom titulom da obradujemo meštane Prnjavora i da svi zajedno uživamo u istorijskim trenucima - ističe trener i prvi čovek kluba Dejan Vasić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa