18. avgust 2022.18. avg 2022.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

DEVET DECENIJA FK “BUDUĆNOST” DOBRIĆ

Otvoren novi stadion

Obeležavajući 90 godina postojanja, Fudbalski klub “Budućnost” u Dobriću, otvorio je novi stadion. Izgrađena je svlačionica a igralište po dimenzijama i kvalitetu terena može da se svrsta među elitne.

Ostalo je još mnogo da se radi, tribine, pomoćni teren, rasveta i još mnogo toga. Ali osnovno je postignuto – kažu u upravi kluba.

- Mladi imaju sada svoj prostor na kome mogu da razvijaju raznovrsne sportske aktivnosti, a za fudbalere je obezbeđen trajni prostor jer je ovak teren u vlasništvu FK “Budućnost”, dodaje predsednik kluba Goran Marković, koji je pred brojnom publikom svečano otvorio novi stadion.

Ovo je bila prilika da mnogi bivši igrači – veterani upoznaju mlade fudbalere Dobrića, ali i da evociraju uspomene na prošla vremena.

Svim bivšim člnovima zaslu-nim za devedesetogodišnje postojanje, odata je pošta, kao i spomen na nekadašnjeg igrača Miću Nikolića, koji je preminuo dan ranije.

U sportskom delu svečanosti sastale su se ekipe fudbalera petlića domaćina FK “Budućnost” i FK “Čivija” iz Šapca. Onda su nastupili veterani iz Dobrića u revijalnim utakmicama čiji rezultat i nije bio važan. Ono što je važno, sudeći po učešću mladih na ovoj svečanosti je da FK “Budućnost” ima lepu budućnost u Dobriću.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa