22. decembar 2011.22. dec 2011.
OŠ „PETAR VRAGOLIĆ“ LjUBOVIJA

NOVA FISKULTURNA SALA

Učenici Osnovne škole u Ljuboviji dobili novu fiskulturnu salu. Vrednost radova 796.000 dinara. Sredstva opredeljena od strane resornog Ministarstva
Fiskulturna sala je opremljena novim i modernim spravama. Pored sredstava Ministarstva prosvete, donacijom Finske ambasade sređeni su i sportski tereni, asfaltirani prilazi školi, urađeno osvetljenje i postavljeni reflektori.
Izgradnja nove škole počela je 2000. godine, ali je zbog nedostatka novca bila prekinuta. Nakon dužeg perioda gradnje, u junu mesecu prošle godine počela je sa radom.
- Škola je opremljena novim školskim nameštajem, ima biblioteku, kancelarijski prostor za direktora, nastavnike, računovodstvo i stručne saradnike. Takođe sređeno je i školsko dvorište. Sredstvima Ministarstva telekomunikacija opremljeno je šest informatičkih kabineta, čime su se stekli uslovi za savremenu organizaciju nastave. Tako da s ponosom mogu reći da je ovaj objekat jedan od savremenijih i modernijih, istakao je direktor OŠ „Petar Vragolić“ Milan Trijić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa