6. oktobar 2022.6. okt 2022.
Turistička ponuda u uzletu
TURISTIČKA ORGANIZACIJA OPŠTINE VLADIMIRCI

Turistička ponuda u uzletu

Sezona aktivnosti pod vedrim nebom a vezano za rad Turističke organizacije Opštine Vladimirci donosi lagano sumiranje urađenog a onda sledi poseta sajmovima i sličnim skupovima. Novoizabrana direktorica Sandra Jovišević zbira učinjeno i ono što sledi:

„Mišljenja sam da smo imali uspešnu godinu kojoj su kruna bili petrovdanski dani i već brend opštine „Gudijada“. Vredno je istaći i kupalištnu sezonu ali i sportske i kulturne sadržaje i naravno regatu Dragojevac – Provo a sve uz brojne propratne aktivnosti realizovane sve uz pomoć Lokalne samouprave na čelu sa predsednikom opštine Goranom Zarićem. Ono što sledi to je realizacija sadržaja oko kompleksa dvorca kralja Dragutina u Debrcu uz sijaset mogućnosti koje u turističkoj ponudi naprosto naviru, ambiciozno zbori direktorica Turističke organizacije Opštine Vladimirci.

A u toku su pripreme za sajam cveća, zimnice i vina u Smederevu pošto je učešće besplatno a da se videti ponešto za boljitak Turističke organizacije Vladimirci u oazi zelenila u okruženju koja je bogom data za turizam.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa