Инфо

6. октобар 2022.6. окт 2022.
Туристичка понуда у узлету
ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

Туристичка понуда у узлету

Сезона активности под ведрим небом а везано за рад Туристичке организације Општине Владимирци доноси лагано сумирање урађеног а онда следи посета сајмовима и сличним скуповима. Новоизабрана директорица Сандра Јовишевић збира учињено и оно што следи:

„Мишљења сам да смо имали успешну годину којој су круна били петровдански дани и већ бренд општине „Гудијада“. Вредно је истаћи и купалиштну сезону али и спортске и културне садржаје и наравно регату Драгојевац – Прово а све уз бројне пропратне активности реализоване све уз помоћ Локалне самоуправе на челу са председником општине Гораном Зарићем. Оно што следи то је реализација садржаја око комплекса дворца краља Драгутина у Дебрцу уз сијасет могућности које у туристичкој понуди напросто навиру, амбициозно збори директорица Туристичке организације Општине Владимирци.

А у току су припреме за сајам цвећа, зимнице и вина у Смедереву пошто је учешће бесплатно а да се видети понешто за бољитак Туристичке организације Владимирци у оази зеленила у окружењу која је богом дата за туризам.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa